Een appartement in Zuiderpoort: één van jouw goede voornemens voor 2024?

Het wordt een mooi nieuw jaar voor de Nieuwe Rietbuurt in de Franeker Elfstedenwijk. Medio maart starten we met de bouw van de tweede serie van in totaal 33 eengezinswoningen in Burrefeart. Daarvan zijn nog enkele te koop, dus wees er snel bij.

BINNENKORT IN VERKOOP: 18 appartementen
Tegelijk met Burrefeart gaat de schop in de grond voor een gloednieuw appartementengebouw: Zuiderpoort. Dit appartementengebouw is een primeur voor de Elfstedenwijk van Franeker. Het kleinschalige woongebouw telt in totaal 18 energiezuinige appartementen in verschillende groottes en prijsklassen. Vanaf je balkon of (dak)terras kijk je uit over de Harnzer Feart en de groene omgeving. 

De voordelen van een appartement in Zuiderpoort:
– woonoppervlakte: bijna 80 tot circa 140 vierkante meter
– aantal slaapkamers: twee of drie (penthouse)
– royaal terras, balkon of dakterras
– individuele warmtepomp in combinatie met vloerverwarming
– 3 eigen zonnepanelen op het dak
– 1 eigen parkeerplek
– eigen inpandige berging met aansluitpunt e-fiets
– dicht bij centrum Franeker

Kopen is wonen in Zuiderpoort, want de bouw start al in maart 2024

Wil jij ook comfortabel gelijkvloers en energiezuinig wonen aan het water? Geef dan via onderstaande knop je interesse door. Je ontvangt dan als eerste bericht wanneer de koopprijzen bekend zijn en al het andere nieuws over de Zuiderpoort. De verkoop start al in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. 

Nog enkele vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen in Burrefeart beschikbaar

Wie ervan droomt om een bootje aan- en af te meren in zijn tuin, moet er snel bij zijn. Van de 33 vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen aan de Burrefeart zijn er nog maar enkele beschikbaar. Inmiddels is de bouw van de eerste serie van 20 woningen in volle gang. De bouw van 13 woningen uit fase 1b volgt in maart 2024.

Interesse? Neem contact op met Makelaardij Hoekstra. 

Burrefeart krijgt vervolg met Zuiderpoort

Eerst twee-onder-kapwoningen en vrijstaande woningen aan open vaarwater, nu ook appartementen. Daarmee krijgt het succes van de Nieuwe Rietbuurt een vervolg.

Heb jij interesse in een de laatste eengezinswoningen of wil je meer weten over de appartementen? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra. 

Nieuwe Rietbuurt Franeker

Wil jij niets missen over de Nieuwe Rietbuurt en deelproject Burrefeart? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.