Appartementen

Appartementen Zuiderpoort

Nu in de verkoop: 18 duurzame appartementen in woongebouw Zuiderpoort. Na eengezinswoningen komen er nu in de Nieuwe Rietbuurt ook appartementen. Een primeur voor de Franeker Elfstedenwijk. De bouw start al in mei. Dus: kopen is wonen.

Het kleinschalige woongebouw Zuiderpoort biedt energiezuinige appartementen in verschillende groottes en prijsklassen. Vanaf je balkon of (dak)terras kijk je uit over de Harnzer Feart en de groene omgeving. Via de doorgang onder het spoor ben je binnen enkele minuten in het centrum van Franeker.  

 

Welke type appartement past bij jou?

Zuiderpoort telt vier verschillende typen appartementen. Elk appartement beschikt over twee slaapkamers (alleen het penthouse heeft er drie), een royaal balkon of (dak)terras, een eigen parkeerplaats (het penthouse heeft er twee) en een individuele berging met een aansluitpunt voor een e-fiets. 

Type A: Appartement van ruim 90 vierkante meter met tuinterras of met royaal deels inpandig balkon of dakterras van circa 40 vierkante meter, prijzen variërend van circa € 365.000 tot circa € 372.500 vrij op naam.

Type B: Appartement van circa 88 – 91 vierkante meter met royaal deels inpandig balkon, prijzen variërend van circa € 360.000 tot circa 367.500 vrij op naam.

Type C: Appartement op topverdieping van circa 80 vierkante meter met inpandig balkon, prijs circa € 335.000 vrij op naam.

Type D: Penthouse van circa 140 vierkante meter met dakterras van 29,5 vierkante meter, prijs circa € 585.000 vrij op naam.

Interesse? Meld je vrijblijvend aan en blijf op de hoogte. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Makelaardij Hoekstra, telefoon 058 – 23 37 382.

De voordelen van een appartement in Zuiderpoort op een rij:

  • woonoppervlakte: bijna 80 tot circa 140 vierkante meter
  • aantal slaapkamers: twee of drie (penthouse)
  • royaal terras, balkon of dakterras
  • individuele warmtepomp in combinatie met vloerverwarming
  • 3 eigen zonnepanelen op het dak
  • 1 eigen parkeerplaats
  • eigen inpandige berging met aansluitpunt voor e-fiets

Wil jij ook comfortabel gelijkvloers en energiezuinig wonen aan het water? Geef dan via onderstaande knop je interesse door. Je ontvangt dan als eerste bericht wanneer de koopprijzen bekend zijn en al het andere nieuws over de Zuiderpoort.