Zuiderpoort Franeker

NU IN VERKOOP: 18 appartementen vanaf €335.000

We zijn los aan de Harnzer Feart met 18 duurzame appartementen

NU IN VERKOOP. Aan de zuidkant van Franeker, op het grensvlak van stad en natuur, verrijst een duurzaam woongebouw: Zuiderpoort. Met aan de ene kant het historisch stadshart en aan de andere kant de Alvestêdewyk en het natuurrijke landschap. 

Het kleinschalige woongebouw telt 18 energiezuinige appartementen met twee slaapkamers (penthouse: 3). Ze zijn voorzien van een royaal balkon of dak- of tuinterras. Verder beschikken ze over een eigen parkeerplaats (penthouse: 2) en een individuele berging met een aansluitpunt voor een e-fiets. Voor vaarliefhebbers zijn 10 aanlegplaatsen voor een sloep of fluisterboot beschikbaar (tegen meerprijs).

Iets voor jou? Bekijk dan de verkoopinformatie en schrijf je in voor je favoriete bouwnummer(s).

Inschrijven kan tot maandag 29 april 12.00 uur. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Makelaardij Hoekstra. De contactgegevens vind je onder aan deze pagina.

Goed nieuws: de bouw van de 18 appartementen in Zuiderpoort start in mei al. Als koper weet je dus zeker dat jouw gedroomde appartement ook echt gebouwd gaat worden. Een prettige zekerheid. 

Kleinschalig woongebouw met grootse appartementen

Het kleinschalige woongebouw Zuiderpoort biedt energiezuinige appartementen in verschillende groottes en prijsklassen. Vanaf je balkon of (dak)terras kijk je uit over de Harnzer Feart en de groene omgeving. Via de doorgang onder het spoor ben je binnen enkele minuten in het centrum van Franeker.  

Duurzaam en energiezuinig

Vanzelfsprekend zijn alle appartementen onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig. Ze worden gebouwd volgens de nieuwe normen van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen) en zijn uitgerust met een individuele lucht-luchtwarmtepomp en 3 eigen zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Dat betekent lage energielasten. Bovendien ben je als bewoner klaar voor de duurzame toekomst.

Welke type appartement past bij jou?

Zuiderpoort telt vier verschillende typen appartementen. Elk appartement beschikt over twee slaapkamers (alleen het penthouse heeft er drie), een royaal balkon of (dak)terras, een eigen parkeerplaats (het penthouse heeft er twee) en een individuele berging met een aansluitpunt voor een e-fiets. 

Interesse? Meld je vrijblijvend aan en blijf op de hoogte. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Makelaardij Hoekstra, telefoon 058 – 23 37 382.

Type A: Appartement van ruim 90 vierkante meter met tuinterras of met royaal deels inpandig balkon of dakterras van circa 40 vierkante meter, prijzen variërend van € 365.000 tot circa € 372.500 vrij op naam.

Type B: Appartement van circa 88 – 91 vierkante meter met royaal deels inpandig balkon, prijzen variërend van € 360.000 tot 367.500 vrij op naam.

Type C: Appartement op topverdieping van circa 80 vierkante meter met inpandig balkon, prijs € 335.000 vrij op naam.

Type D: Penthouse van circa 140 vierkante meter met dakterras van 29,5 vierkante meter, prijs € 585.000 vrij op naam.

Interesse? Meld je vrijblijvend aan en blijf op de hoogte. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Makelaardij Hoekstra, telefoon 058 – 23 37 382.

De voordelen van een appartement in Zuiderpoort

  • woonoppervlakte: bijna 80 tot circa 140 vierkante meter
  • aantal slaapkamers: twee of drie (penthouse)
  • royaal terras, balkon of dakterras
  • individuele warmtepomp in combinatie met vloerverwarming
  • 3 eigen zonnepanelen op het dak
  • 1 eigen parkeerplaats (penthouse: 2)
  • eigen inpandige berging met aansluitpunt voor e-fiets

Wil jij ook comfortabel gelijkvloers en energiezuinig wonen aan het water? Meld je dan nu aan en mis niks.

Downloads

Bekijk de aanklikbare kavelkaart

Klik op een bouwnummer voor informatie over de kenmerken van een appartement, de prijs en de beschikbaarheid.